Blues Juniors hallituksen tiedote koskien junioreiden edustusjääkiekkoa
14.7.2017 17:24 Seuratiedotteet / Pääsivusto

BJR on vastaanottanut Espoo United Urheilun tuki ry:n pyynnön ottaa takaisin vastattavakseen sille jo 1.5.2017 luovuttamansa edustusjuniorijääkiekkotoiminnot. (A-, B-, C-, A-Akatemia, B-Akatemia ja C-Akatemiajoukkueet)

Espoolaisen edustusjuniorikiekon toimintojen säilyttämiseksi BJR:n hallitus on päättänyt ryhtyä välittömästi tarvittaviin toimenpiteisiin pyynnön toteuttamiseksi. Pyynnön ajoitus kesälomakaudelle sekä välittömästi ennen edustusjoukkueiden jääharjoituksiin palaamista aiheuttavat omat haasteensa pyynnön toteuttamiselle ja käytännön toimintojen järjestämiselle.

Suurimpana vaikeutena edustusjääkiekon operatiivisten toimintojen käynnistämiselle nopealla aikataululla on kuitenkin espoolaisten muiden kasvattajaseurojen (EPS ja EKS) ilmoittamat vaatimukset edustusjääkiekon järjestämisestä Espoossa. EPS:n ja EKS:n vaatimus uuden erillisen edustusjääkiekko-organisaation perustamisesta vallitsevissa olosuhteissa ja aikataululla voi olla haasteena Espoo United urheilun tuki ry:n pyynnön toteuttamiseksi. Edustuskiekon toimintojen turvaamisen esteenä on lisäksi EPS:n ja EKS:n vaatimus siitä, että edustuskiekolla ei saa olla käytettävissään sen tarvitsemia jääresursseja, mikäli espoolainen edustuskiekko on BJR:n hallinnon alla eikä uudessa erillisessä edustusorganisaatiossa.

Pyrimme nopealla aikataululla ratkaisemaan ongelmat, aloittamaan tarvittavat neuvottelut sidosryhmien kanssa ja turvaamaan espoolaisen edustusjuniorijääkiekon toimintaympäristön Espoossa.

Tiedotamme välittömästi asiakokonaisuudesta, kun vain valmista tiedotettavaa on.

BJR Hallitus


   
Lisää uutisia
Blues
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Liity seuraan
Ilmoittautumiset
Kategoriat